Yellow Bike

Fietsen in Amsterdam met € 5,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Beleef het echte Amsterdam. De manier om kennis te maken met al het moois dat de stad biedt. Al meer dan 25 jaar is Yellow Bike in Amsterdam de experts in fietstours en wandeltours. U beleeft de dag van uw leven in Yellow Bike en deze dag zal u nooit vergeten.

Een fietstocht in Yellow Bike

Onder leiding van een leuke gids fietst u niet alleen langs alle bekende bezienswaardigheden zoals de grachten, de Jordaan, het Leidseplein, het Vondelpark en de Rosse buurt maar ook langs talloze beeldschone onbekende plekjes. De onbekende plekjes zorgen ervoor dat u deze plekjes niet zal vergeten.

Voor de fietstours is er een enthousiast gidsenteam met grote kennis van de stad. De gidsen zullen u graag en met veel plezier door Amsterdam leiden! Het voordeel van een gids is dat er uitgebreid wordt uitgelegd wat er te zien is tijdens de fietstocht. Yellow Bike heeft diverse tochten. Er is bijvoorbeeld een grote tour, maar ook een kleine tour. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Jordaan tour waarbij u diverse mooie plekken ziet. In de Jordaan ziet u ook de plekjes die u nog nooit gezien heeft. Een fietstocht is natuurlijk het ideale uitje als u met meerdere personen bent. Bij NapPas krijgt u ook nog eens korting!

Yellow Bike en korting

Op een 3 uur durende stadstour € 5,00 korting per persoon,maximaal 4 personen!

Van € 29,50 voor € 24,50

Geldig dagelijks voor de inschrijftour van 13.30 uur.

Niet geldig i.c.m. andere acties

Reserveren is noodzakelijk.

Om in aanmerking te komen voor deze korting bestelt u de NapPas online. De NapPas brengt een aantal voordelen met zich mee. De NapPas is onbeperkt geldig door heel het jaar en kost € 29,95 per jaar. NapPas is aangesloten bij diverse parken in Nederland en daarom zit er altijd een interessant uitje voor u bij.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van uit met korting!