Zippa Zebra Funjungle

Funjungle voor kids en ontvang € 2,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Jullie avontuur in Zippa Zebra Funjungle kan beginnen stelletje apen! Vermaak u in de ballenbaden, luchtkussens, glijbanen, tokkelbanen, slingertouwen, apenkooi, klimtoestellen en in de schietkooi. Race op het fietscircuit of op het scootercircuit, maar is is nog veel meer!

Spring op de trampolines, ravot in de peuterhoek, dans in de disco en griezel in het spookhuis. Begeleiders mogen gratis mee vanaf 18 jaar.

Zippa is een heuse Jungle met camouflagenetten, bananebomen, knuffelbeesten, planten etc.

Zippa Zebra Funjungle en de terrassen

We hebben vier gezellige terrassen met in totaal 250 zitplaatsen. U vermaakt zich dus prima. Zowel u als de kinderen beleven de dag van hun leven in dit park. Ook voor verjaardagspartijtjes is het heel geschikt, want hoe leuk is het om dit uitje te bezoeken met kinderen. Er zijn al diverse verjaardagpartijtjes bij ons gehouden en iedereen spreekt er vol lof over. De combinatie met terrassen en de andere activiteiten zorgen ervoor dat het een geslaagd feestje wordt. Bezoek daarom Zippa Zebra Funjungle en beleef het met zijn allen!

Zippa Zebra Funjungle en korting

€ 2,00 korting per kind, maximaal 4 kinderen op 1 NapPas, begeleiding heeft vrij toegang. U krijgt de korting voor Zippa Zebra Funjungle door de NapPas online te bestellen. U krijgt met de NapPas korting voor diverse dagjes uit in Nederland. Bij slecht weer hoeft u zich geen zorgen te maken, want er zijn genoeg dagjes uit die overdekt zijn. Bovendien wordt het aanbod aan dagjes uit jaarlijks uitgebreid. Het blijft dus altijd leuk!

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!