Op eenzame hoogte in klimpark

€ 11,95 korting bij dit klimuitje!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Ben je klaar om te survivallen? NapPas bestellen=korting klimpark. In het Zips & Ropes klimpark kun je het avontuur aangaan en ervaren waar jouw grenzen liggen. Op eenzame hoogte balanceer je op wiebelende touwladders en houten bruggen. Is het tijd om een stukje af te dalen? Stort je dan in het avontuur van het abseilen. In dit klimpark kun je echt uitrazen.

Tussen hoge bomen

Je begeeft je letterlijk tussen hoge bomen. Die vangen veel wind. Dus ook jij. Wees dus alert bij het oversteken van de diverse plaatsen? En verlies je per ongeluk toch een keer jouw evenwicht? Dan blijf je veilig aan een van de kabels hangen.

Klaar voor de uitdaging? Zorg dan dat je in het bezit bent van de NapPas. NapPas bestellen=korting klimpark. Met de NapPas geniet je van gereduceerde tarieven in het Zips & Ropes klimpark.

Tegen dit voordelige tarief scheer je met een noodgang over het water aan de ‘High Voltage’ zipline of je laat jezelf vanaf grote hoogte loodrecht naar beneden vallen vanaf de ‘Insane Gravity’. Ervaar de echte jungle! Succes!

NapPas korting klimpark

  • € 11,95 korting per persoon (reguliere prijs: € 19,95 / met NapPas: € 8,00 per persoon)
  • Entree tot het klimpark inclusief 1 attractie voor € 8,00 per persoon (maximaal 8 personen)
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen
  • Het klimpark-uitje is alleen mogelijk in Nijmegen (Ewijk)

Bestel hier de NapPas!