Hoe het werkt?

Home » Hoe het werkt?

Goedkoop dagje weg met het gezin? Bespaar tot wel 50%! Je vindt bij ons ruim 250 goedkope dagjes uit, die je met jouw familie kunt beleven. De NapPas is een speciale kortingspas, die goedkope uitjes makkelijker maakt. Van cultuur happen tot een dag spanning en sensatie: voor elk gezelschap en iedere situatie heeft NapPas een passend leuk dagje weg met een fijne korting. Hierdoor kunnen jullie samen zorgeloos op stap en een goedkoop dagje weg!

Goedkoop dagje weg?

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt gaan doen? NapPas maakt het jou zo makkelijk mogelijk. Onze goedkope dagjes uit (meer dan 250!) helpen jou binnen enkele stappen het perfecte dagje uit te vinden. Ben je in voor een binnen-activiteit of wil je toch liever rondlopen in een dierentuin? Met jouw NapPas krijg je heel het jaar door korting op diverse leuke dagjes weg in heel Nederland en zelfs net iets daar buiten. Je kunt nog 3 extra personen mee laten genieten van de speciale kortingen. De pas is onbeperkt te gebruiken. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Dit zijn onze dagjes uit met korting. Het voordeel kan wel oplopen tot 50%. Geniet snel van een goedkoop dagje weg met het gezin!

Voordelige uitjes voor het gezin

Wil jij met jouw gezin een voordelig dagje uit? Speciaal voor jou en jouw gezin hebben wij alle leuke dagjes uit met de familie overzichtelijk op een rij gezet. Meer dan 125 uitjes die gegarandeerd in de smaak zullen vallen bij jouw kroost, maar ook bij het ouderlijk gezelschap! Handig om te weten: jouw NapPas is niet alleen geldig voor jezelf, je mag ook nog eens drie anderen meenemen op jouw pas. Zo kun je samen genieten van lekkere korting en dus van een goedkoop dagje weg! Start met ontspannen, hier vind je alle leuke uitjes die geschikt zijn voor het gezin.

Wilt u snel profiteren van allerlei kortingen voor een goedkoop dagje weg? Wacht dan niet met het aanschaffen van de pas. Bestel hier snel de NapPas. Veel plezier tijdens uw uitjes!