Leuk dagje uit

Soms zijn we even toe aan een “breek-de-week” uitstapje of een weekend met een leuk dagje uit op de planning. Naast hard werken en zorgen hoort namelijk ook goed ontspannen! Helaas is de portemonnee niet altijd toereikend wat betreft de hoeveelheid uitstapjes die wij zouden willen maken. NapPas denkt daarom graag met je mee! Op deze website vind je ruim 300 goedkope dagjes uit die je met jouw NapPas kunt beleven. Van cultuur happen tot een dag spanning en sensatie: voor elk gezelschap en iedere situatie heeft NapPas een passend leuk dagje uit met een fijne korting.

Meer dan 300 goedkope dagjes uit

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wil gaan doen? NapPas maakt het jou zo makkelijk mogelijk. Onze goedkope dagjes uit (meer dan 300!) zijn overzichtelijk gefilterd waardoor je binnen enkele stappen jouw perfecte dagje uit vindt. Ben je in voor een binnen activiteit of wil je toch liever rondlopen in een dierentuin? Met jouw NapPas krijg je heel het jaar door korting op diverse leuke dagjes weg in heel Nederland en zelfs net iets daar buiten. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Dit zijn onze goedkope dagjes uit:

Bekijk de dagjes uit

Leuk dagje uit met gezin

NapPas heeft aan ieder gezelschap gedacht! Wil jij met jouw gezin een leuk dagje uit? Speciaal voor jou en jouw gezin hebben wij alle leuke dagjes uit met de familie overzichtelijk op een rij gezet. Meer dan 125 uitjes die gegarandeerd in de smaak zullen vallen bij jouw kroost, maar ook bij het ouderlijk gezelschap! Handig om te weten: jouw NapPas is niet alleen geldig voor jezelf, je mag ook nog eens drie anderen meenemen op jouw pas. Zo kun je samen genieten van lekkere korting en dus van een goedkoop dagje uit! Start met ontspannen, hier vind je alle leuke uitjes die geschikt zijn voor het gezin:

Gezinsuitjes via NapPas

Leuk dagje uit glijbaan

Nieuwsbrief

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!