Over NapPas

Home » Over NapPas

Voordeliger op stap

Met het gehele gezin voordeliger op stap? Gezellig de dierentuin of het pretpark in? Dan kunnen de kosten soms best hoog oplopen. Gelukkig is er met NapPas een mooie mogelijkheid om korting te krijgen op uw uitstapje. Dit is een speciale kortingspas die het makkelijker maakt om met uw gezin naar de dierentuin, het museum of speelparadijs te gaan. Hierdoor kunnen u en uw kinderen zorgeloos op stap!

De NapPas verleent korting op meer dan 250 verschillende uitjes. U kunt naast uzelf nog 3 extra personen mee laten genieten van de speciale kortingen. De pas is onbeperkt te gebruiken. Kortingen kunnen wel oplopen tot 50%.

Over NapPas
bg

Plezier voor jong en oud!

Bekijk de tarieven

Waar kunt u voordeliger op stap?

Een ‘dagje uit’ wordt nog leuker met de NapPas. Of u nu naar de dierentuin gaat, het pretpark of een ander uitje wilt beleven. Het voordeel is dat u met de NapPas korting krijgt op veel verschillende locaties en voor allerlei uitjes. Wat is er nu leuker om met uw kinderen gezellig uit te gaan en ook nog eens minder te betalen?

Het aanbod van uitjes vindt u op onze site. U krijgt onder meer korting bij dierentuinen, pretparken, kartbanen, speelparadijzen, escaperooms, recreatieparken en nog veel meer.

NapPas voordelen op een rij

Wilt u snel profiteren van allerlei kortingen? Wacht dan niet met het aanschaffen van de pas. Bestel hier snel de NapPas. Veel plezier tijdens uw uitjes!

Alle voordelen van de NapPas nog eens op een rijtje:

  • Korting met het hele gezin voor allerlei uitjes
  • Dé oplossing voor gezinnen met een kleine portemonnee
  • Tot wel 50% korting!
  • Gevarieerd en landelijk aanbod van uitjes
  • Met het hele gezin op stap: maximaal 4 personen krijgen korting
  • Een leuk en goedkoop dagje uit
  • Onbeperkt gebruik van de Voordeelpas