Missie & Visie

Onze visie

Wij van NapPas vinden dat iedereen over de mogelijkheden moet kunnen beschikken om voldoende te kunnen ontspannen in deze maatschappij. Dat deze mogelijkheden makkelijk en toegankelijk moeten worden gemaakt.

Een dagje uit of het deelnemen aan een activiteit zien wij als belangrijke vormen van ontspanning. Voor veel mensen kan zo’n uitje soms best duur zijn. We vinden dat mensen niet te maken mogen hebben met financiële knelpunten om leuke uitjes te kunnen beleven.

Partners
Hiervoor werken wij samen met zeer veel partners. Hierbij heeft NapPas als doel om duurzame relaties met haar partners te onderhouden. Daarnaast streeft NapPas ernaar om een professioneel en volwaardig partner te zijn voor haar klanten en binnen samenwerkingen.

Onze missie

Om ontspanning en vertier toegankelijker te maken, zorgen wij ervoor dat mensen gebruik kunnen maken van onze NapPas. Met de NapPas kunnen mensen met korting een dagje weg, een uitje beleven of een activiteit uitoefenen.

Wij stellen hiervoor zelf een aanbod samen via onze partners. Het aanbod van onze partners geven we -onder meer op onze website- meer zichtbaarheid. Daarnaast zorgen we met onze NapPas en communicatiemiddelen ervoor dat meer mensen gebruikmaken van de amusementsmogelijkheden van onze partners.

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Video

Nappas op Facebook

4 mensen op één NapPas!