Amaze Escape Events

Wilt u een unieke ervaring beleven, dan bent u bij Amaze Escape Room aan het goede adres!

Uitdagingen en mysteries oplossen in één onze Escape Rooms, lees dan snel verder, we hebben voor ieder wat wils.

KGB
De KGB was de belangrijkste geheime dienst van de oude Sovjet-Unie en verantwoordelijk voor de Staatsveiligheid. De KGB-escape room speelt zich af in de periode van de koude oorlog. Spanning is verzekerd, want u en uw teamleden zijn CIA spionnen die een clandestiene opdracht dienen uit te voeren. U zult infiltreren om een aantal confidentiële documenten te stelen. Het gaat echter nooit zoals gewenst en om deze reden zitten jullie ineens opgesloten in het kantoor van Generaal Igorov. Hoe gaan jullie ontsnappen aan de KGB.

Urban Legend
Deze kamer is een eerbetoon aan een goede vriend van 1 van de oprichters van Amaze Escape Events. Graffiti artiest Five-O heeft het Binnenhof beklad waarbij hij is betrapt door de politie. Jullie hebben 60 minuten de tijd om uit zijn slaapkamer te ontsnappen voor de politie arriveert. En vergeet het bewijs niet uit te wissen!

Crazy Doctor
Een meisjes ergste nachtmerrie komt tot leven in de kamer van de Crazy Doctor.

Kunnen jullie een bezoek aan bij de beruchte Dr. Condor? Dr. Condor ontvoerde een meisje uit Den Haag. Jullie hebben een uur de tijd om erachter te komen of ze kon ontsnappen of niet. We raden de Crazy Doctor kamer aan voor groepen van ten minste drie personen.

Overige informatie
De regels zijn simpel: u gaat met uw groep (2-6 personen) de kamer binnen en de deur sluit achter u. Eenmaal binnen heeft u 60 minuten de tijd om een reeks puzzels, raadsels en mysteries op te lossen waardoor u uit de kamer kunt ontsnappen. De druk wordt met de minuut groter. Wat u nodig heeft is een scherpe geest en teamwork. Aanwijzingen en raadsels zijn goed in de kamer verstopt, dus u zult de gebundelde kracht van het team nodig hebben. Door goed samen te werken, te communiceren en te coördineren zullen jullie op tijd de kamer uit kunnen komen.

Korting met NapPas:

  • Op vertoon van NapPas 10% korting
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen

Uw Korting

10% korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Amaze Escape Events
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Unieke belevenis
  • Den Haag
  • Zuid-Holland
4 mensen op één NapPas!