Dagje uit

Bij NapPas ontvangt u aantrekkelijke kortingen voor 300 dagjes uit door heel Nederland. Er is een gevarieerd aanbod op het gebied van ontspanning en vrije tijd. U ontvangt maar liefst korting voor maximaal 4 personen met de NapPas.  Dat is dus ideaal voor het gezin, maar ook voor u alleen. Er zit altijd wel een leuk dagje voor u bij, omdat NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit in Nederland. De NapPas staat garant voor plezier en ontspanning! Twijfel daarom niet langer en profiteer van de voordelen van de NapPas.

Het aanbod van dagjes uit

Zoals eerder aangegeven heeft NapPas een breed aanbod van dagjes uit met korting.  Wat dacht u bijvoorbeeld van de diverse attractieparken waar u en uw kinderen zich kunnen vermaken. Ook met slecht weer kunt u terecht bij NapPas. NapPas beschikt namelijk over indoor- en outdoor speelparadijzen. Stel dat het regent dan kunt u als nog naar een leuk dagje uit!

Naast de attractieparken is NapPas ook aangesloten bij diverse musea. Zowel voor de kinderen als voor u is dit uitermate geschikt en leerzaam. Wilt u zich voorbereiden op de wintersport dan is dat ook mogelijk bij NapPas. U kunt namelijk ervaring opdoen in het Snowcenter. De ballonvaarten mogen ook zeker niet vergeten worden. Altijd al gedroomd van een mooi uitzicht? NapPas heeft het allemaal!

Een dagje uit en de voordelen

Als u de NapPas bestelt dan is de pas ook nog eens onbeperkt geldig per jaar. De NapPas kost slechts € 19,95 per jaar en is eenvoudig online te bestellen. Het is de ideale oplossing voor gezinnen die letten op de portemonnee. Op vertoon van de NapPas krijgt u korting voor diverse dagjes uit. Het landelijke aanbod zorgt ervoor dat het mogelijk is om uitjes te combineren. U wilt deze voordelen toch ook niet missen?

Bestel daarom de NapPas vandaag nog en profiteer van uit met korting!

Uw Korting

diverse korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Dagje uit
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit
  • Drenthe
4 mensen op één NapPas!