’t Veluws Zandsculpturenfestijn

Bij de Beeldentuin in Garderen wordt van 7 april t/m 31 oktober 2015, voor de 7e keer ’t Veluws Zandsculpturenfestijn georganiseerd. Dit keer als thema “Grootmoederstijd”. We zullen u verrassen met de geschiedenis van Nederland uit de twintigste Eeuw. In deze eeuw is er veel gebeurd, met twee Wereldoorlogen en de waternoodsramp. Maar het was ook de tijd van Ot en Sien, bekende gebeurtenissen in de sport en ontwikkelingen in de techniek. In het overdekte deel zal weer een puzzel zijn met zandsculpturen die kinderboeken van vroeger uitbeelden. 125 jaar Vincent van Gogh, zal ook zeker niet ontbreken.

’t Veluws Zandsculpturenfestijn is uniek en attractief

’t Veluws Zandsculpturenfestijn is een uniek en attractief uitje voor het hele gezin. Ook met de rolstoel kunt u gebruikmaken van onze faciliteiten, daarbij is het gedeeltelijk overdekt en prettig vertoeven. Schitterende expositie schilderijen zijn te bezichtigen en dit is te combineren met lunchroom De Rozentuin, De Beeldentuin en Het Showroomdorp. Wij bieden ook voldoende gratis parkeerruimte, zodat u de weg makkelijk weet te vinden.

’t Veluws Zandsculpturenfestijn en de openingstijden

Van maandag t/m zaterdag 10:00 uur – 17:30 uur.

Zondag is ’t Veluws Zandsculpturenfestijn gesloten.

’t Veluws Zandsculpturenfestijn en korting

– € 1,00 per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen. Bij aanschaf van de NapPas voor € 19,95 per jaar ontvangt u korting in ’t Veluws Zandsculpturenfestijn. De NapPas is onbeperkt geldig en is eenvoudig online te bestellen. NapPas heeft een breed aanbod aan leuke dagje uit met het gezin. Het aanbod zit door heel Nederland.

Bestel de NapPas online en maak gebruik van de korting in ’t Veluws Zandsculpturenfestijn en anders dagjes uit!

 

 

Uw Korting

€ 1,00 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • ’t Veluws Zandsculpturenfestijn
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit, Unieke belevenis
  • Oude Barnevelderweg 5
  • 3886 PT Garderen
  • Gelderland
4 mensen op één NapPas!