Familie uitjes

NapPas is de aanbieder van familie uitjes. NapPas is namelijk aangesloten bij diverse dagjes uit die geschikt zijn voor families. Hierbij kunt u denken aan dierentuinen, attractieparken en nog veel meer. Wilt u liever een musea bezoeken, dan kan dit natuurlijk ook. Bij familie uitjes is het belangrijk dat zowel de volwassenen als de kinderen zich kunnen vermaken en daar heeft NapPas rekening mee gehouden. De kinderen zullen zich niet vervelen en u kunt toekijken door bijvoorbeeld een kopje koffie te nuttigen op het terras. Zo hebben u en de kinderen allebei een leuke dag. Wat wilt u nog meer?

Familie uitjes bij NapPas

In Nederland bent u vaak afhankelijk van het weer en NapPas is daarop voorbereid. Er zijn namelijk diverse uitjes die overdekt zijn. Is het toch mooi weer dan hebben wij ook een breed aanbod aan dagjes uit in de buitenlucht. De zoekfunctie op de website zorgt ervoor dat uw keuze makkelijker wordt gemaakt. Via deze zoekfunctie is het namelijk mogelijk om te filteren op bijvoorbeeld omstandigheden, maar ook op provincies. NapPas is aangesloten bij diverse uitjes door heel Nederland, dus er zit altijd wel een leuk familie uitje voor u bij. Er komen jaarlijks nieuwe uitjes bij en dat maakt het aanbod zo variërend.

Familie uitjes en korting

Het mooiste van de NapPas is dat u korting krijgt op diverse familie uitjes. Deze korting krijgt u niet alleen, maar voor meerdere personen. Dit is natuurlijk interessant als u met de familie gaat. Als u de NapPas bestelt dan krijgt u maar liefst voor 4 personen korting en dat maakt de NapPas zo leuk. Het is de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee letten. De NapPas kost slechts € 19,95 per jaar en is bovendien onbeperkt geldig, dus u kunt meerdere malen leuke uitjes bezoeken.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!

Uw Korting

diverse korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Familie uitjes
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Dierentuin
  • Limburg
4 mensen op één NapPas!