Fursten Forest (Quad baan rijden)

Ten noorden van het plaatsje Fürstenau, net gelegen over de grens in Duitsland, ligt Fursten Forest, het grootste outdoor recreatieterrein van Europa. Dit 400 hectare grote voormalige oefenterrein van het Duitse leger is omgetoverd tot een uniek vrijetijdspark waar natuur en avontuur op unieke wijze samen komen.

Hier geniet u van het actieve buitenleven!

Fursten Forest en de activiteiten

Gek van terreinrijden? Dan kunt u in Fursten Forest uw hart ophalen. In het terrein zijn – naast de bestaande pantserheuvel en andere militaire oefenvoorzieningen – diverse faciliteiten voor 4-wheel drivers en andere terreinrijders aangelegd. Ideaal om avontuurlijke zwerftochten te maken of behendigheidsoefeningen te doen met een 4-wheel drive, Hummer of Quad. Zelfs rijden in een echte gevechtstank, dwars door bossen en modder, over heuvels en andere obstakels behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen (aspirant) woestijnrijders zich uitleven in een voormalige zandafgraving.

Fursten Forest biedt naast allerlei automotive activiteiten een breed scala aan outdoor activiteiten. Paintball op de oude tankschietbanen, boogschieten op het bivak, laser gamen in een oud kazernegebouw of toch liever karten op de outdoor kartbaan? Overal in het terrein is wat te doen!


Quad rijden is een pure adrenalinekick. De unieke combinatie van snelheid en wendbaarheid maakt het besturen van een quad  of buggy tot een sensationele ervaring. In Fursten Forest beleeft u dat optimaal op de Quad baan.

Fursten Forest en korting

– Quad baan rijden € 1,00 p.p. korting (12 minuten) 

– Maximaal 4 personen

– Niet te combineren met andere acties

Om van deze korting voor Fursten Forest gebruik te maken, bestelt u eenvoudig de NapPas online. NapPas is aangesloten bij meer dan 300 dagjes uit in Nederland. De NapPas is onbeperkt geldig per jaar en is de ideale oplossing voor gezinnen die letten op de portemonnee. Doordat NapPas een breed aanbod aan dagje uit heeft, zit er zeker iets voor u bij.

Bestel daarom de NapPas en profiteer van uit met korting!

Uw Korting

1,00 korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Fursten Forest (Quad baan rijden)
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit, Unieke belevenis
  • Pommernstrasse 12
  • Fürstenau (Duitsland)
4 mensen op één NapPas!