Knijn Bowling & Restaurant

Knijn Bowling & restaurant
In 1971 startte Paul Knijn, ondernemer in hart en nieren, Knijn Bowling BV. Samen met zijn 3 broers en 2 zussen wordt hij gezien als de afstammeling van een echte ondernemersfamilie. Nu, meer dan 40 jaar later, staat Ilse Knijn, een van de dochters van Paul Knijn, ondersteund door haar zus en mede-eigenaar Olga aan het hoofd van dit familiebedrijf.

Bowling & Restaurant
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot veel meer dan alleen een bowlingbaan. Restaurant ‘Me@t Paul’ en de bistro geven het geheel klasse en diversiteit. Knijn staat tegenwoordig bekend als een van de leukste plekken om verjaardagen, bedrijfsuitjes en actieve bijeenkomsten te vieren en mag bedrijven als Elsevier en SBS6 maar ook vele BN-ers zoals Nicolette van Dam en topsporters zoals Frank de Boer tot haar clientèle rekenen. De toekomst voor Knijn Bowling & Restaurant staat in het teken van het nog meer creëren van leuke en onvergetelijke momenten als een van de gezelligste uitjes in Amsterdam!

Knijn Bowling & Restaurant – korting

– Op het arrangement voor bowlen en grillen (€ 35,50 p.p.), ontvangt u een gratis half uur extra bowlen en een gratis voor én nagerecht (t.w.v. € 9,80).
– De korting is geldig voor maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Om voor deze korting in aanmerking te komen heeft u de NapPas nodig. De NapPas kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Het voordeel van de NapPas is dat u aantrekkelijke kortingen krijgt voor dagjes uit. Bij regen hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want wij beschikken over diverse uitjes die overdekt zijn.

Bestel de NapPas online en profiteer van aantrekkelijke kortingen!

Uw Korting

diverse korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Knijn Bowling & Restaurant
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Bowlen
  • Scheldeplein 3
  • 1078 GR Amsterdam
  • Noord-Holland
4 mensen op één NapPas!