Lot66 (Breda)

Ons vernieuwde kartcircuit met fly-over staat garant voor een sensationele race-ervaring; ook in een duo-kart. U kunt zelfs racen in het donker bij Lot66! Een spannende rit in het donker wilt u toch ook niet missen?

Wilt u liever het strijdperk betreden als sumoworstelaar, in onze unieke boksrobots of als schutter in de grootste laserarena van Zuid Nederland? U kunt kiezen voor een sportieve uitdaging op de klimwand, met boogschieten of met kratstapelen. Of laat u entertainen in onze luxe personal cinema, waar u uw eigen film kan kiezen. Door het brede aanbod aan de activiteiten zult u zich niet vervelen in Lot66.

Lot66 is HET leisurecentre van Breda en verre omstreken

Naar buiten kan ook, met de solex of met de segway! Daarmee hebben we nog niet eens alles gehad, want u kunt ook nog terecht in onze gamecorner, een quiz spelen op een groot scherm, of racen met minicars. En met de lekkere food & drinks uit onze restaurants maakt u uw uitje helemaal af! Lot66 staat garant voor een leuk uitje en u beleeft de dag van uw leven.

Lot66 en uw voordeel

20% korting per persoon, maximaal 4 personen. Om in aanmerking te komen voor deze korting bestelt u de NapPas online. De NapPas brengt diverse voordelen met zich mee. De NapPas is namelijk onbeperkt geldig per jaar. U kunt bijvoorbeeld meerdere keren per jaar naar hetzelfde uitje gaan. NapPas heeft een breed aanbod aan dagjes uit in Nederland. Door het brede aanbod aan dagjes uit zit er altijd een leuk uitje voor u bij.

Bestel de NapPas online en profiteer van de voordelen!

 

 

Uw Korting

20% korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Lot66 (Breda)
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Indoor recreatiecentrum
  • Mijkenbroek 27
  • 4824 AA Breda
4 mensen op één NapPas!