Museum De Heksenwaag

Bezoekers uit heel de wereld komen al zo’n honderd jaar naar Museum de Heksenwaag in Oudewater. Ze gaan op de weegschaal staan en ontvangen een certificaat. Al in de 16e eeuw vond deze weging plaats. Toen was dat van levensbelang: mensen werden beschuldigd van toverij en belandden op de brandstapel. Keizer Karel V gaf Oudewater als enige plaats in Europa het privilege voor een eerlijk weegproces. Niemand werd er ooit tot heks veroordeeld.

Museum De Heksenwaag is voor iedereen

Museum de Heksenwaag verwelkomt elk jaar weer duizenden mensen uit de hele wereld!
Mogen wij u ook verwelkomen? Iedereen die Museum De Heksenwaag heeft bezocht, die spreekt er met vol lof over. U kunt dit uitje bezoeken met het hele gezin. Voor kinderen is het namelijk ook heel leuk om te bezoeken. Kortom het uitje staat garant voor een leuk dagje uit!

Museum De Heksenwaag en korting

 10% korting per volwassene
 20% korting per kind
– Maximaal 4 personen
– Niet geldig in combinatie met een andere acties

U komt voor deze korting in aanmerking door de NapPas online te bestellen. Met de NapPas krijgt u niet alleen korting voor Museum De Heksenwaag, maar ook voor andere dagjes uit. NapPas is aangesloten bij diverse uitjes in Nederland. Bovendien wordt het aanbod jaarlijks uitgebreid, dus het blijft altijd leuk!

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!

Uw Korting

10% korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Museum De Heksenwaag
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Museum
  • Leeuweringerstraat 2
  • 3421 AC Oudewater
  • Utrecht
4 mensen op één NapPas!