Paar dagen weg

Wilt u een paar dagen weg, maar weet u nog niet waarheen? De NapPas is de ultieme oplossing voor u. NapPas is namelijk aangesloten bij diverse dagjes uit in Nederland. Wat dacht u bijvoorbeeld van diverse attractieparken, helikoptervluchten, karten en nog veel meer. Wilt u liever cultuur opsnuiven met uw kinderen dan kan dat in de diverse musea! Ons aanbod van dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus er is keuze zat om een paar dagen weg te gaan.

Paar dagen weg met korting

Als u een paar dagen weg wilt met het gezin dan kost dat altijd geld. Stel dat u met zijn vieren weggaat dan moet u voor vier personen betalen. NapPas heeft hier rekening mee gehouden en op een NapPas kunnen maar liefst 4 personen korting krijgen. U vraagt zich natuurlijk af hoe dit werkt. De NapPas bestelt u bij ons op de website voor slechts € 19,95 per jaar. Vervolgens krijgt u de NapPas thuisgestuurd en kunt u naar het betreffende uitje gaan.  U hoeft alleen maar de pas te laten zien en u profiteert dan van de aantrekkelijke kortingen.

Een paar dagen weg en onze voordelen

De NapPas is bovendien onbeperkt geldig per jaar. Stel dat u meerdere keren naar een attractiepark wilt gaan dan is dat mogelijk met de NapPas! U hoeft zich ook geen zorgen te maken als u een paar dagen weg wilt en het regent. Wij hebben namelijk een breed aanbod aan dagjes uit die overdekt zijn. Op onze website kunt u hier ook op filteren, zodat u een uitje op maat kan maken. Voor gezinnen die op de portemonnee letten is de NapPas natuurlijk de ultieme oplossing. Wilt u liever een selectie maken op basis van provincies dan is dat ook bij ons mogelijk. NapPas heeft het allemaal om een paar dagen weg te gaan!

Deze voordelen wilt u toch ook niet mislopen? Bestel de NapPas online en profiteer!

Uw Korting

diverse korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Paar dagen weg
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit
  • Noord-Brabant
4 mensen op één NapPas!