Rederij Loosdrecht

DAGELIJKSE RONDVAART VOOR JONG EN OUD

Wilt u lekker het water op? Met Rederij Loosdrecht kunt u dagelijks prachtige tochten maken op de mooiste wateren van Nederland. Geniet van deze rondvaart op de fraaie schepen van deze rederij. Met de NapPas ontvangt u korting op deze tochten.

 

LOOSDRECHTSE PLASSEN

Rederij Loosdrecht weet als geen ander dat varen mensen dicht bij elkaar brengt. Daarbij wordt vooral veel gevaren op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Dit zijn zeer mooie plekken. De Loosdrechtse Plassen vormen de watertuin en het groene hart van Nederland, een parel van de natuur die zijn gelijke niet kent. De aan de Vecht gelegen pittoreske dorpen en prachtige kastelen en buitenplaatsen getuigen op imposante wijze van de glorie van de Gouden Eeuw. De rederij vaart het hele door, behalve bij ijsgang.

 

CATERING TIJDENS RONDVAART

Op de boot zijn tijdens de rondvaart tegelijkertijd veel cateringmogelijkheden. Meestal is de catering afgestemd op het seizoen. Denk bijvoorbeeld aan high tea, snert of buffet. Aan boord kunt u ook in de scheepsbar terecht voor diverse versnaperingen. Bij Loosdrecht kunt u voor elke gelegenheid terecht. De schepen zijn ook als locatie te huur voor diverse zakelijke of particuliere bijeenkomsten. Ons schip is rolstoelvriendelijk.


Korting met NapPas: 

  • 15% korting per persoon (maximaal 4 personen)
  • Zomerseizoen dagelijks van 11:00 – 14:00 uur (Loosdrechtse plassen; prachtige rivier de Vecht) Ticket voor deze route kost normaal € 19,50 p.p. Met de NapPas ontvangt u 15% korting p.p.
  • Zomerseizoen dagelijks van 15:00 – 17:00 uur (Loosdrechtse plassen; de Kievitsbuurt) Ticket voor deze route kost normaal € 13,50 p.p. Met de NapPas ontvangt u 15% korting p.p.
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen

 

 

Uw Korting

15% korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Rederij Loosdrecht
  • Loosdrecht
  • Noord-Holland
4 mensen op één NapPas!