Skidôme Rucphen

Hét echte wintersportgevoel ervaart u bij Skidôme. Voor skiën of snowboarden hoeft u namelijk niet meer af te reizen naar het buitenland, dat kan gewoon lekker dicht bij huis. Skidôme biedt ultiem sneeuwplezier voor jong en oud. En dat 365 dagen per jaar! Skiën of snowboarden doet u bij Skidôme indoor, op pistes met kraakverse sneeuw.

Iedereen kan genieten van wintersportplezier. Of u nu beginnend skiër of snowboarder bent of al veel ervaring hebt, het maakt niet uit. De verschillende pistes bieden voor iedere skiër en snowboarder mogelijkheden en uitdagingen. Zelfs de meeste ervaren skiër of snowboarder kan zijn hart ophalen in het uitdagende Funpark met diverse rails en schansen. Maak van een dagje skiën of snowboarden een heerlijk dagje uit, door wat te eten of te drinken in één van de gezellige aprés-ski cafés en restaurants.

Geniet van het heerlijke wintersportgevoel zoals in een echt winterdorp, maar dan lekker dicht bij huis!

Skidôme Rucphen en de mogelijkheden

Het is meer dan skiën alleen. Naast de traditionele wintersporten kunt u bij Skidôme Rucphen ook terecht voor ander winterpret. Zo biedt de indoor schaatsbaan vertier op het ijs. Maar er is nóg meer…

GlowGolf, een unieke minigolf beleving. Bij Skidôme Rucphen speelt u minigolf in een waanzinnig Noordpool decor. Het 18 holes GlowGolf parcours uitgelicht door fluorescerende black lights wat zorgt voor een unieke minigolf beleving.

IJskarten: dé leukste manier van karten! Het normale karten kent u vast wel, met karts over een autobandencircuit door scherpe bochten scheuren. Maar wat dacht u van karten op ijs? Dat is pas een unieke beleving!

Skidôme, volop vermaak voor jong en oud!

Skidôme Rucphen en korting

20% korting op 1 uur pas, maximaal 4 personen
20% korting
op 2 uur pas, maximaal 4 personen
20% korting op 4 uur pas, maximaal 4 personen

Voorwaarden: 
– Geldig tijdens daluren bij Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen
– Geldig voor maximaal 4 personen
– Excl. borg, materiaal- en kledinghuur
– Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen
– Algemene voorwaarden zijn van toepassing

De NapPas bestelt u eenvoudig online voor slechts € 19,95 per jaar. Het voordeel van NapPas is dat de pas onbeperkt geldig is per jaar. Naast de korting voor Skidôme Rucphen biedt het ook de mogelijkheid om naar andere uitjes in Nederland te gaan. Uiteraard krijgt u daar ook uit met korting.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen!

Uw Korting

20% korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Skidôme Rucphen
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Actief
  • Baanvelden 13
  • 4715 RH Rucphen
  • Noord-Brabant
4 mensen op één NapPas!