Aanbiedingen NapPas met korting

Bij NapPas profiteert u van diverse kortingen op meer dan 300 leuke dagjes uit. U krijgt korting op o.a. attractieparken, speeltuinen, dierentuinen en nog veel meer. Ook met slecht weer bieden wij u diverse leuke uit met korting aanbiedingen bij o.a. indoor speelparadijzen. Door heel Nederland heeft NapPas  diverse uit met korting aanbiedingen waarbij u bijvoorbeeld met het gezin naar toe kunt. De Nap Pas is de ideale oplossing voor gezinnen die letten op de portemonnee. Het enige wat u hoeft te doen is de NapPas te laten zien bij een bezoek aan een park om in aanmerking te komen voor korting. Bekijk hier meer dan 300 dagjes uit met korting!

Korting voor meerdere personen

Het voordeel van onze pas is dat u niet alleen zelf korting krijgt, maar ook de personen met wie u bent.  Op 1 NapPas kunnen 4 personen korting krijgen en daar maakt u dus ook de andere personen blij mee! Dit betekent dus dat de personen met wie u gaat geen NapPas mee hoeven te nemen.  Het is natuurlijk een leuk cadeau voor uw kinderen om ze een keer een dagje uit te nemen waarbij u en de kinderen profiteren van uit met korting. Als dit dan ook nog gepaard gaat met een aantrekkelijke korting dan heeft u er alleen maar voordeel mee!

NapPas bestellen

De NapPas waarmee u korting bij uw uitje krijgt is eenvoudig online te bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier online in te vullen en de NapPas is besteld. De NapPas is heel het jaar geldig en voor slechts € 19,95 per jaar heeft u al een pas. Voor meer plezier en minder geld gaat u dus uit met korting. Er zit ook geen limiet aan het gebruiken van de NapPas. De Nappas kunt u onbeperkt gebruiken en dat maakt de kortingspas zo leuk en interessant. Bestel de NapPas direct online!

Uit met korting

Uw Korting

diverse korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Aanbiedingen NapPas met korting
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Diverse leuke dagjes uit
4 mensen op één NapPas!