Weekend weg aanbieding met NapPas

NapPas is de aanbieder voor een weekend weg aanbieding. Bij NapPas profiteert u namelijk van aantrekkelijke kortingen om een leuk weekendje weg te gaan. Om in aanmerking te komen voor deze aanbiedingen bestelt u de NapPas voor slechts € 19,95 per jaar. Voor die € 19,95 per jaar profiteert u van aantrekkelijke kortingen voor diverse dagjes uit.

Weekend weg aanbieding en ons aanbod

NapPas heeft een breed aanbod aan een weekend weg aanbieding. Houdt u van racen dan kunt u naar een kartbaan gaan. Wilt u liever iets cultureels doen dan kunt u naar een museum gaan. Bent u van plan om op wintersport te gaan dan kunt u naar een snowcenter gaan. Dit is nog maar een greep uit de diverse dagjes uit, want NapPas heeft er nog veel meer! Als het slecht weer is dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wij zijn namelijk aangesloten bij diverse uitjes die overdekt zijn. Zoekt u een weekend weg aanbieding die in een bepaalde provincie is dan kunt u met behulp van de zoekfunctie ideeën opdoen.

Weekend weg aanbieding en onze voordelen

Zoals eerder aangegeven, ontvangt u bij ons aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit. Daarnaast is de NapPas ook nog eens onbeperkt geldig dus u kunt meerde keren per jaar hetzelfde dagje uit bezoeken. NapPas wordt ook jaarlijks uitgebreid met nieuwe uitjes en op die manier kunt u weer profiteren van een andere weekend weg aanbieding. Het is daarom ook de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee letten. Heel veel uitjes houden ook rekening met de ouders. Als ouder wilt u natuurlijk altijd een oogje in het zeil houden en de meeste uitjes hebben daar rekening mee gehouden. Zo beleven u en de kinderen het dagje uit van hun dromen.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van de aantrekkelijke kortingen!

Uw Korting

diverse korting per persoon

Bestellen »

Video

Informatie

  • Weekend weg aanbieding met NapPas
  • Leeftijdscategorie: Jong en Oud
  • Type Dagje weg: Unieke belevenis
  • Drenthe
4 mensen op één NapPas!